dissabte, 12 de maig del 2012

Valoració Individual


En el mòdul de TIC – TAC he aprés nous conceptes, nous programes i noves aplicacions de les quals no sabia de la seva existència. Els més rellevants han estat la web 2.0, la wiki i la realització d’un bloc. A més a més, he recordat l’ús del movie maker. El coneixement d’aquests programes i aplicacions ens poden servir per a futur treballs de la carrera per tal de tenir una millor gestió i organització.

L’aprenentatge de tots aquests coneixements s’ha aconseguit a través de les informacions donades a classe, la recerca a Internet i de diverses lectures. El fet de realitzar un blog ha servit per anar assimilant tots els concepte treballats a classe i poder-n’hi disposar telemàticament. El treball en grup ens ha ajudat a treballar amb el movie maker i a analitzar com s’utilitzen les noves tecnologies a les escoles. L’anàlisi d’un software educatiu ha servit per veure quin tipus d’activitats hi ha a la xarxa i què es pot aconseguir amb elles.

En aquest mòdul he trobat a faltar aplicacions més concretes per a treballar amb infants i com aplicar-les durant el procés d’ensenyament i aprenentatge. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada